لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

روش های خشک کردن آلبالو

گیلاس یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستان است که یکی از خوشمزه ترین میان وعده های گیلاس خشک است که معمولاً می توان آن را از فروشگاه ها و فروشگاه های بزرگ با پوند یا بسته بندی تهیه کرد اما اکثر آنها بسیار شور (و سالم) هستند. من هم مطمئن نیستم) گیلاس خشک را می توانید در خانه و خیلی راحت تهیه کنید.

در این بخش نحوه خشک کردن گیلاس را به شما آموزش می دهیم. میزان نمک توسط شما قابل تنظیم است.

 

مواد لازم برای تهیه گیلاس خشک:

گیلاس ۳ کیلوگرم
در صورت لزوم نمک اضافه کنید

خشک کردن گیلاس ، روش های خشک کردن گیلاس

خشک کردن گیلاس در آفتاب

 

طرز تهیه گیلاس خشک خانگی:

روش اول خشک کردن گیلاس: دم گیلاس را بگیرید و آن را بدون شستن روی حوله پهن کنید و به مدت ۲ روز در آفتاب قرار دهید و پس از آن دانه های گیلاس را باید با فشار دست و بدون آسیب گیلاس به راحتی از بین برد. به بافت برسید.

 

پس از برداشتن گیلاس ها ، باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از از بین بردن گیلاس های اضافی ، آنها را در یک سینی پهن کرده و در داخل خانه بگذارید تا خشک شوند.

 

روش دوم خشک کردن گیلاس: دم گیلاس را بگیرید ، سپس آنها را بشویید ، گیلاس های شسته شده را نمک زده و روی پارچه ای در آفتاب قرار دهید تا خشک شود (بسته به میزان لطافت یا خشکی که دوست دارید ، آنها را در آفتاب بگذارید به مدت ۱- ۳ روز). دادن).

روش های خشک کردن آلبالو

وقتی آلبالو خشک شد ، دوباره آبکشی کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید ، سپس ۱ ساعت در آفتاب بگذارید تا تمام شود.

 

لحظات کلیدی خشک شدن گیلاس

مواد لازم برای خشک کردن گیلاس ، نحوه خشک کردن گیلاس

بعد از خشک شدن آلبالوها ، آنها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بسته بندی کنید
نگران کمبود فضای کمد خود نباشید!
اجرای مدرن ترین طرح های سقف باغ

 

۱- بعد از خشک شدن آلبالوها ، آنها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.

 

۲- پس از بسته بندی ، به مدت یک هفته به آلبالوها توجه کنید ، اگر در بسته بندی نشانه ای از رطوبت مشاهده کردید ، به این معنی است که گیلاس ها خوب خشک نشده اند و بنابراین باید کمی بیشتر داخل فر قرار دهید.

 

۳- می توانید گیلاس خشک را از این طریق امتحان کنید ، اما می توانید از آن برای تزیین و استفاده در انواع کیک ها و بستنی ها نیز استفاده کنید.

 

۴- در دستورالعمل هایی که از کشمش استفاده می شود ، می توانید گیلاس خشک را نیز جایگزین کشمش کنید. (بیشتر بخوانید: خواص گیلاس)

https://safir-ac.ir/روش-های-خشک-کردن-آلبالو/

مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته و خام در یخچال

چه مدت می توان غذای پخته شده را در یخچال نگهداری کرد؟

مانده نباید بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود و باید قبل از آن زمان خورده شود. بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و به رشد میکروب ها اجازه دهید. غذای ذخیره شده در یخچال باید قبل از مصرف گرم شود. نادیده گرفتن موارد بالا ممکن است در کوتاه مدت مشکلی ایجاد نکند ، اما در طولانی مدت منجر به آلودگی مواد غذایی خواهد شد.

غذا

نگهداری طولانی مدت مواد غذایی تهیه شده در فریزر از فساد جلوگیری می کند ، اما باید به خاطر داشت که ارزش غذایی تهیه شده و استفاده شده با غذای تازه بسیار بالاتر از غذای منجمد است. در این بخش از Namnak ما در مورد این موضوع مهم توضیح خواهیم داد.

ماندگاری مواد غذایی پخته شده در یخچال
فضای محلی موجود در یخچال برای رشد و تولید مثل کپک و باکتری مناسب است. برای از بین بردن برخی از باکتری ها ، باید دمای یخچال را روی ۴ درجه سانتیگراد تنظیم کنید ، اما برخی از باکتری ها می توانند در دماهای پایین رشد کنند. دما ، مواد مغذی ، هوا و رطوبت باعث رشد باکتری ها در داخل یخچال می شود. اگر غذا کپک بزند ، به راحتی می تواند به غذاهای دیگر منتقل شود.

هوای گرم در یخچال می تواند باعث ورود تخم حشرات یا تخمهای انگلی به غذا شود. از قرار دادن غذای گرم در یخچال خودداری کنید ، زیرا باعث خستگی موتور می شود تا محیط یخچال خنک شود. اگر در خنک کردن غذا عجله دارید ، ابتدا ظرف غذا را در ظرفی پر از یخ یا آب یخ قرار دهید. برای تمیز کردن یخچال و فریزر هر دو هفته یک ضد عفونی کننده استفاده کنید.

یخچال

گوشت خام نباید بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری شود. مدت زمان نگهداری گوشت پخته شده نباید بیش از ۴ روز باشد. برای نگهداری گوشت و مرغ باید از کیسه فریزر استفاده کنید. مواد غذایی ذخیره شده در یخچال سریعتر خراب می شوند حتی مواد غذایی منجمد نیز می توانند در طولانی مدت خراب شوند. این مواد غذایی اگر سمی نباشند باز هم طعم خود را تغییر می دهند.

آیا قرار دادن درپوش روی غذا مهم است؟
برای نگهداری مواد غذایی همیشه از ظروف مهر و موم شده استفاده کنید. در غیر این صورت ، مواد دیگر علاوه بر خشک شدن و جذب بو ، باعث آلودگی و جذب رطوبت می شوند که این امر باعث رشد و تکثیر باکتری می شود.

انجماد برنج پخته شده نیز توصیه نمی شود
انجماد غذای پخته شده طعم ، بو و کیفیت ادویه ها و چاشنی های مورد استفاده را تغییر می دهد. بنابراین بهتر است بعد از خارج کردن غذا از فریزر و گرم کردن آن ، چاشنی غذا اضافه شود. دمای غذای آماده شده باید قبل از انجماد سرد شود. با قرار دادن ظرف غذا در آب بسیار سرد می توان دمای آن را کاهش داد. علاوه بر این ، مقدار مورد نیاز غذا را در ظروف مختلف بسته بندی کرده و فریز کنید.

برنج پخته شده

زمان نگهداری انواع غذا در یخچال است
کنسرو گوشت قرمز
گوشت قرمز را می توان تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت قرمز را می توان به مدت ۴ تا ۱۲ ماه در فریزر نگهداری کرد. علاوه بر این ، گوشت پخته شده را می توان تا ۴ روز در یخچال و ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.

گوشت چرخکرده

https://pendarch2.ir/مدت-زمان-نگهداری-مواد-غذایی-پخته-و-خام-د/

بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

بهترین روش ها برای نگهداری سالاد زیتون

در اینجا بهترین روش ها برای نگهداری سالاد زیتون آورده شده است که هر زن خانه دار در خانه باید آنها را یاد بگیرد. می خواستم بدانم نگهداری سالاد زیتون در یخچال چقدر طول می کشد؟ من در جایی تحقیق کردم که سیب زمینی وقتی باقی می ماند سم تولید می کند. آیا این مورد بعد از خنک شدن در مورد سیب زمینی پخته نیز صدق می کند؟

 

سیب زمینی تازه حاوی مقدار بسیار کمی سم به نام سلانین است. وی افزود: “کل کرفس موجود در سیب زمینی نارس و تازه حدود ۹۰ میلی گرم است که بیش از دو سوم این سم در پوست سیب زمینی و بقیه در غده های سیب زمینی موجود است.”

 

وقتی مدتی بماند و جوانه بزند ، مقدار سلانین موجود در آن به مقدار قابل توجهی افزایش می یابد و این نوع سیب زمینی می تواند در نتیجه مصرف باعث اختلالات اساسی در بدن شود. مقدار کرفس موجود در سیب زمینی به دلیل نور زیاد می شود ، بنابراین سیب زمینی باید در محیط تاریک نگهداری شود و از خرید مقادیر زیاد سیب زمینی که باعث ذخیره طولانی مدت سیب زمینی می شود ، خودداری کنید.

بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

به هیچ وجه سیب زمینی جوانه نخورید و همیشه سیب زمینی بدون پوست بخورید. سالاد زیتون یکی از فساد پذیرترین مواد غذایی است که باید بلافاصله پس از پخت و پز در یخچال نگهداری شود و دمای یخچال از ۵ درجه و ترجیحاً ۳ درجه پایین باشد و هنگام پختن تخم مرغ احتیاط کنید ،

 

از گوشت ، سس مایونز و سیب زمینی استفاده می شود به طوری که نمی توان آن را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. دوره توصیه شده برای برخی از غذاهایی که می توانند در روال اصلی سالاد استفاده شوند را با دقت دنبال کنید و در زیر حداکثر دوره توصیه شده برای نگهداری سالاد اولیه در یخچال به مدت ۲ روز توصیه می شود. اجزای احتمالی سالاد اولیه به شرح زیر است:

 

پنیر: ۶-۱۲ هفته در یخچال ، ۶ تا ۱۲ ماه در فریزر

کره: ۲ هفته در یخچال – ۹ ماه در فریزر

تخم مرغ تازه با پوست: ۳ هفته در یخچال قرار دهید

تخم مرغ های پخته شده سخت: به مدت ۱ هفته در یخچال قرار دهید

“استیک” گوشت گاو: ۳ تا ۵ روز در یخچال ، ۶ تا ۱۲ ماه در فریزر

روش‌های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

خوردن حداقل یک سالاد در روز برای عادت غذایی سالم بسیار مناسب است. اما تهیه یک سالاد هر شب گاهی ممکن است طولانی شود. برای یادگیری نحوه نگهداری سالادها در یخچال با ما همراه باشید.

سالادها را در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید

با سبزیجات شروع کنید. سبزیجات انواع سبزیجات برگ دار است که به سالاد خود اضافه می کنید (کاهو ، اسفناج ، سبزیجات). آنها را در یک ظرف پلاستیکی قرار دهید و مطمئن شوید که آیا سبزیجات خشک هستند از قبل بررسی کنید.

سبزیجات ، نخود فرنگی ، لوبیا و میوه ها را اضافه کنید. هویج ، خیار ، گوجه فرنگی ، فلفل ، کلم بروکلی ، لوبیای قرمز ، ذرت ، نخود فرنگی و میوه ها و انواع توت ها برای سالاد شما مفید هستند. هرچه ماده مرطوبتر باشد ، تازه تر می ماند.

پروتئین اضافه کنید. مانند پنیر ، تخم مرغ آب پز ، مرغ خرد شده یا کمی برنج.
سس را کنار بگذارید تا سالاد بخورید. این از فساد سس و سالاد جلوگیری می کند

سالادها را در شیشه های مربا نگهداری کنید

با ریختن سس شروع کنید. اگر به یاد دارید که شیشه مربا باید همیشه بایستد ، این مشکلی نیست. اگر دوست ندارید گلدان با خود حمل کنید ، این کار را انجام دهید.

سبزیجات بعدی ابتدا سبزیجات سنگین مانند هویج ، کلم بروکلی ، پیاز … سپس موارد سبک تر مانند فلفل ، گوجه فرنگی و کلم خوردن

برگهای سبز را مرتب کنید. باید حدود نیم فنجان را اشغال کند. به یاد داشته باشید که برگهای سبز باید خشک باشند.
انتهای پروتئین سر. مرغ سرخ شده ، پنیر یا دانه های رنده شده و گردو را روی مواد باقی مانده بریزید. آووکادو و میوه های خشک نیز گزینه های خوبی هستند.

قبل از خوردن آن را تکان دهید. اگر قرار است سالاد خود را در همان ظرف بخورید ، قبل از آن کمی تکان دهید تا سس به همه جا پخش شود. شما همیشه این گزینه را دارید که مواد را در ظرف دیگری بریزید.

نکته ای برای حفظ شادابی و طراوت کاهو

هنگام خرید ، کاهو سالم و تازه انتخاب کنید.
هنگام بازگشت به خانه ، بلافاصله برگهای کاهو را برداشته و با آب فراوان بشویید.

برگها را چند دقیقه تخلیه کنید تا آب اضافی آن گرفته شود ، سپس آنها را با حوله کاملا خشک کنید.
برگ ها را دوباره در حوله دیگر بپیچید و در کیسه ای بدون سوراخ قرار دهید.
برای اطمینان از جذب رطوبت باقیمانده می توانید یک تکه نان خشک نیز درون کیسه قرار دهید.

کیسه را در محفظه میوه یخچال قرار دهید.

برای تازه نگه داشتن برگهای کاهو تا یک هفته ، پس از شستشوی کامل ، برگها را در ظرفی با آب و کمی سرکه سفید قرار داده و بدون آبکشی خشک کرده و مطابق نکات ذکر شده در یخچال نگهداری کنید.

می توانید کاهو بگذارید و برگ ها را جدا کنید ، آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و کیسه را مانند بادکنک باد کنید. آن را ببندید و برای مدت طولانی در یخچال نگه دارید.

برای تازه ماندن سالاد چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

اگر قصد دارید سالاد آماده شده را چند ساعت در یخچال نگه دارید و همچنان از طراوت سبزیجات آن لذت ببرید ، یک نکته مهم باید به خاطر داشته باشید ؛ کاهش رطوبت مطمئناً این سوال پیش می آید که شما قبل از خرد کردن سبزیجات ، آب اضافی را به خوبی مصرف کرده اید؟ اما باید بدانید که سبزیجات غذاهایی هستند که آب زیادی دارند و حتی اگر بعد از شستن کاملاً خشک باشند ، در هنگام برش همچنان رطوبت دارند.

روش‌های تازه نگه داشتن سالاد در یخچال برای یک هفته

بهترین ترفند برای حل این مشکل استفاده از حوله های کاغذی است. بعد از ریختن سالاد در ظرف مورد نظر ، یک دستمال کاغذی روی مواد قرار دهید. اگر ظرف بزرگ است ، از ۲ یا ۳ دستمال استفاده کنید و بهتر است دستمال ها را تا کنید تا بلافاصله خیس نشوند.

نکته خوب دیگر این است که هوا علاوه بر رطوبت می تواند طراوت سبزیجات را نیز از بین ببرد. برای مقابله با آن ، پس از قرار دادن دستمال ، اگر ظرف سالاد وجود دارد ، آن را ببندید. در غیر این صورت ، کیسه فریزر را روی بشقاب قرار دهید تا سالاد شما در معرض هوا قرار نگیرد.

روش نگهداری از هندوانه در منزل

هندوانه مخصوصاً در تابستان طرفداران بسیاری دارد و یکی از غذاهای شب یلدا است. از آنجا که هندوانه میوه بزرگی است و خانواده ها معمولاً نمی توانند در یک وعده یک هندوانه کامل بخورند ، حفظ هندوانه قطعه قطعه شده همیشه مورد توجه میزبانان است. از طرف دیگر ، ممکن است از خود بپرسید که آیا می توان هندوانه را به درستی برای مدت طولانی ذخیره کرد یا خیر؟ برای دریافت پاسخ سوالات خود در این زمینه با ما همراه باشید …

نحوه نگهداری هندوانه بریده نشده در خانه

هندوانه در صورت قرار گرفتن در معرض هوای سرد به سرعت می میرد. معمولاً عمر هندوانه پس از برداشت در دمای ۱۳ درجه سانتیگراد بین ۱۴ تا ۲۱ روز است اما در دمای یخچال ماندگاری این میوه به ۷ روز کاهش می یابد. علاوه بر این ، قرار دادن هندوانه در یخچال باعث از بین رفتن بتاکاروتن موجود در آن می شود. همانطور که می دانید بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

اگر هندوانه را برش نداده اید و به اصطلاح در آن بسته است ، موارد زیر را انجام دهید:
هندوانه هایی با اندازه متوسط ​​و پوستی ضخیم و سالم که کاملاً رسیده نیستند انتخاب کنید.

سطح پوست هندوانه را با پارچه تمیز پاک کنید.

چند شمع را روی حرارت کم قرار دهید تا شمع ها کاملا ذوب شوند ، سپس نخ های وسط شمع را از داخل شمع ذوب شده بردارید. تحت هیچ شرایطی نباید این کار را با دست انجام دهید.
شمع ذوب شده را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی خنک شد ، آن را روی سطح هندوانه بریزید.
اجازه دهید شمع روی پوست هندوانه خنک شود ، سپس دوباره یک لایه شمع ذوب شده روی پوست هندوانه بریزید و یک لایه نیم سانتی متری از شمع را روی سطح هندوانه بپوشانید.

پس از اینکه شمع کاملاً سرد شد ، هندوانه را در جعبه ای پر از نی یا روزنامه قرار دهید و در جای خشک و تاریک و خنک نگهداری کنید.
نکته: اطمینان حاصل کنید که شمع کل سطح هندوانه را پوشانده و هر از گاهی بدون ترک و سوراخ از آن بازدید کنید.
محلول های نگهداری هندوانه را برش دهید

روش نگهداری از هندوانه در منزل
ماندگاری هندوانه کوتاه است ، بنابراین می توانید حداکثر ۷ روز آن را در یخچال قرار دهید. پس از این دوره ، پوسیدگی میوه شروع می شود.

۱٫ هندوانه قطعه قطعه شده را با پوست ذخیره کنید
هندوانه را از وسط تقسیم کرده و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. بهتر است از سلفون پلاستیکی یا دو لایه استفاده کنید و هندوانه را کاملاً با آن بپوشانید تا طعم غذاهای دیگر در یخچال را جذب نکند.
بعد از پوشاندن هندوانه با پلاستیک ، آن را داخل یخچال قرار دهید. به این ترتیب می توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگه دارید.

۲. نحوه نگهداری هندوانه خرد شده بدون پوست
یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و به شکل مکعب برش دهید.
برش های هندوانه را در ظرفی درب دار که اجازه ورود هوا و نگهداری هوا در یخچال را ندارد قرار دهید.
توجه: حتی اگر برش های هندوانه در ظرف غیر قابل نفوذ نگهداری شوند ، هندوانه پس از ۳ تا ۴ روز شیرینی و طراوت خود را از دست می دهد یا آب هندوانه از آن خارج می شود و طعم آن تغییر می کند ، بنابراین سعی کنید هندوانه را در ظرف نگه دارید تا حد امکان یک تا دو روز وقت بگذارید.