گیلاس یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستان است که یکی از خوشمزه ترین میان وعده های گیلاس خشک است که معمولاً می توان آن را از فروشگاه ها و فروشگاه های بزرگ با پوند یا بسته بندی تهیه کرد اما اکثر آنها بسیار شور (و سالم) هستند. من هم مطمئن نیستم) گیلاس خشک را می توانید در خانه و خیلی راحت تهیه کنید.
در این بخش نحوه خشک کردن گیلاس را به شما آموزش می دهیم. میزان نمک توسط شما قابل تنظیم است.
گیلاس ۳ کیلوگرم
در صورت لزوم نمک اضافه کنید
خشک کردن گیلاس ، روش های خشک کردن گیلاس
خشک کردن گیلاس در آفتاب
روش اول خشک کردن گیلاس: دم گیلاس را بگیرید و آن را بدون شستن روی حوله پهن کنید و به مدت ۲ روز در آفتاب قرار دهید و پس از آن دانه های گیلاس را باید با فشار دست و بدون آسیب گیلاس به راحتی از بین برد. به بافت برسید.
پس از برداشتن گیلاس ها ، باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از از بین بردن گیلاس های اضافی ، آنها را در یک سینی پهن کرده و در داخل خانه بگذارید تا خشک شوند.
روش دوم خشک کردن گیلاس: دم گیلاس را بگیرید ، سپس آنها را بشویید ، گیلاس های شسته شده را نمک زده و روی پارچه ای در آفتاب قرار دهید تا خشک شود (بسته به میزان لطافت یا خشکی که دوست دارید ، آنها را در آفتاب بگذارید به مدت ۱- ۳ روز). دادن).
وقتی آلبالو خشک شد ، دوباره آبکشی کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید ، سپس ۱ ساعت در آفتاب بگذارید تا تمام شود.
بعد از خشک شدن آلبالوها ، آنها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و بسته بندی کنید
نگران کمبود فضای کمد خود نباشید!
اجرای مدرن ترین طرح های سقف باغ
۱- بعد از خشک شدن آلبالوها ، آنها را به مدت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید و سپس در ظروف بدون هوا نگهداری کنید.
۲- پس از بسته بندی ، به مدت یک هفته به آلبالوها توجه کنید ، اگر در بسته بندی نشانه ای از رطوبت مشاهده کردید ، به این معنی است که گیلاس ها خوب خشک نشده اند و بنابراین باید کمی بیشتر داخل فر قرار دهید.
۳- می توانید گیلاس خشک را از این طریق امتحان کنید ، اما می توانید از آن برای تزیین و استفاده در انواع کیک ها و بستنی ها نیز استفاده کنید.
۴- در دستورالعمل هایی که از کشمش استفاده می شود ، می توانید گیلاس خشک را نیز جایگزین کشمش کنید. (بیشتر بخوانید: خواص گیلاس)