مانده نباید بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود و باید قبل از آن زمان خورده شود. بیش از ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید و به رشد میکروب ها اجازه دهید. غذای ذخیره شده در یخچال باید قبل از مصرف گرم شود. نادیده گرفتن موارد بالا ممکن است در کوتاه مدت مشکلی ایجاد نکند ، اما در طولانی مدت منجر به آلودگی مواد غذایی خواهد شد.
غذا
نگهداری طولانی مدت مواد غذایی تهیه شده در فریزر از فساد جلوگیری می کند ، اما باید به خاطر داشت که ارزش غذایی تهیه شده و استفاده شده با غذای تازه بسیار بالاتر از غذای منجمد است. در این بخش از Namnak ما در مورد این موضوع مهم توضیح خواهیم داد.
ماندگاری مواد غذایی پخته شده در یخچال
فضای محلی موجود در یخچال برای رشد و تولید مثل کپک و باکتری مناسب است. برای از بین بردن برخی از باکتری ها ، باید دمای یخچال را روی ۴ درجه سانتیگراد تنظیم کنید ، اما برخی از باکتری ها می توانند در دماهای پایین رشد کنند. دما ، مواد مغذی ، هوا و رطوبت باعث رشد باکتری ها در داخل یخچال می شود. اگر غذا کپک بزند ، به راحتی می تواند به غذاهای دیگر منتقل شود.
هوای گرم در یخچال می تواند باعث ورود تخم حشرات یا تخمهای انگلی به غذا شود. از قرار دادن غذای گرم در یخچال خودداری کنید ، زیرا باعث خستگی موتور می شود تا محیط یخچال خنک شود. اگر در خنک کردن غذا عجله دارید ، ابتدا ظرف غذا را در ظرفی پر از یخ یا آب یخ قرار دهید. برای تمیز کردن یخچال و فریزر هر دو هفته یک ضد عفونی کننده استفاده کنید.
یخچال
گوشت خام نباید بیش از یک یا دو روز در یخچال نگهداری شود. مدت زمان نگهداری گوشت پخته شده نباید بیش از ۴ روز باشد. برای نگهداری گوشت و مرغ باید از کیسه فریزر استفاده کنید. مواد غذایی ذخیره شده در یخچال سریعتر خراب می شوند حتی مواد غذایی منجمد نیز می توانند در طولانی مدت خراب شوند. این مواد غذایی اگر سمی نباشند باز هم طعم خود را تغییر می دهند.
آیا قرار دادن درپوش روی غذا مهم است؟
برای نگهداری مواد غذایی همیشه از ظروف مهر و موم شده استفاده کنید. در غیر این صورت ، مواد دیگر علاوه بر خشک شدن و جذب بو ، باعث آلودگی و جذب رطوبت می شوند که این امر باعث رشد و تکثیر باکتری می شود.
انجماد برنج پخته شده نیز توصیه نمی شود
انجماد غذای پخته شده طعم ، بو و کیفیت ادویه ها و چاشنی های مورد استفاده را تغییر می دهد. بنابراین بهتر است بعد از خارج کردن غذا از فریزر و گرم کردن آن ، چاشنی غذا اضافه شود. دمای غذای آماده شده باید قبل از انجماد سرد شود. با قرار دادن ظرف غذا در آب بسیار سرد می توان دمای آن را کاهش داد. علاوه بر این ، مقدار مورد نیاز غذا را در ظروف مختلف بسته بندی کرده و فریز کنید.
برنج پخته شده
زمان نگهداری انواع غذا در یخچال است
کنسرو گوشت قرمز
گوشت قرمز را می توان تا ۲ روز در یخچال نگهداری کرد. گوشت قرمز را می توان به مدت ۴ تا ۱۲ ماه در فریزر نگهداری کرد. علاوه بر این ، گوشت پخته شده را می توان تا ۴ روز در یخچال و ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
گوشت چرخکرده
https://pendarch2.ir/مدت-زمان-نگهداری-مواد-غذایی-پخته-و-خام-د/