لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

روش نگهداری از هندوانه در منزل

هندوانه مخصوصاً در تابستان طرفداران بسیاری دارد و یکی از غذاهای شب یلدا است. از آنجا که هندوانه میوه بزرگی است و خانواده ها معمولاً نمی توانند در یک وعده یک هندوانه کامل بخورند ، حفظ هندوانه قطعه قطعه شده همیشه مورد توجه میزبانان است. از طرف دیگر ، ممکن است از خود بپرسید که آیا می توان هندوانه را به درستی برای مدت طولانی ذخیره کرد یا خیر؟ برای دریافت پاسخ سوالات خود در این زمینه با ما همراه باشید …

نحوه نگهداری هندوانه بریده نشده در خانه

هندوانه در صورت قرار گرفتن در معرض هوای سرد به سرعت می میرد. معمولاً عمر هندوانه پس از برداشت در دمای ۱۳ درجه سانتیگراد بین ۱۴ تا ۲۱ روز است اما در دمای یخچال ماندگاری این میوه به ۷ روز کاهش می یابد. علاوه بر این ، قرار دادن هندوانه در یخچال باعث از بین رفتن بتاکاروتن موجود در آن می شود. همانطور که می دانید بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود.

اگر هندوانه را برش نداده اید و به اصطلاح در آن بسته است ، موارد زیر را انجام دهید:
هندوانه هایی با اندازه متوسط ​​و پوستی ضخیم و سالم که کاملاً رسیده نیستند انتخاب کنید.

سطح پوست هندوانه را با پارچه تمیز پاک کنید.

چند شمع را روی حرارت کم قرار دهید تا شمع ها کاملا ذوب شوند ، سپس نخ های وسط شمع را از داخل شمع ذوب شده بردارید. تحت هیچ شرایطی نباید این کار را با دست انجام دهید.
شمع ذوب شده را از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه کمی خنک شد ، آن را روی سطح هندوانه بریزید.
اجازه دهید شمع روی پوست هندوانه خنک شود ، سپس دوباره یک لایه شمع ذوب شده روی پوست هندوانه بریزید و یک لایه نیم سانتی متری از شمع را روی سطح هندوانه بپوشانید.

پس از اینکه شمع کاملاً سرد شد ، هندوانه را در جعبه ای پر از نی یا روزنامه قرار دهید و در جای خشک و تاریک و خنک نگهداری کنید.
نکته: اطمینان حاصل کنید که شمع کل سطح هندوانه را پوشانده و هر از گاهی بدون ترک و سوراخ از آن بازدید کنید.
محلول های نگهداری هندوانه را برش دهید

روش نگهداری از هندوانه در منزل
ماندگاری هندوانه کوتاه است ، بنابراین می توانید حداکثر ۷ روز آن را در یخچال قرار دهید. پس از این دوره ، پوسیدگی میوه شروع می شود.

۱٫ هندوانه قطعه قطعه شده را با پوست ذخیره کنید
هندوانه را از وسط تقسیم کرده و روی آن را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید. بهتر است از سلفون پلاستیکی یا دو لایه استفاده کنید و هندوانه را کاملاً با آن بپوشانید تا طعم غذاهای دیگر در یخچال را جذب نکند.
بعد از پوشاندن هندوانه با پلاستیک ، آن را داخل یخچال قرار دهید. به این ترتیب می توانید هندوانه را تا یک هفته در یخچال نگه دارید.

۲. نحوه نگهداری هندوانه خرد شده بدون پوست
یک کدو حلوایی را پوست بگیرید ، آنرا رنده کرده و به شکل مکعب برش دهید.
برش های هندوانه را در ظرفی درب دار که اجازه ورود هوا و نگهداری هوا در یخچال را ندارد قرار دهید.
توجه: حتی اگر برش های هندوانه در ظرف غیر قابل نفوذ نگهداری شوند ، هندوانه پس از ۳ تا ۴ روز شیرینی و طراوت خود را از دست می دهد یا آب هندوانه از آن خارج می شود و طعم آن تغییر می کند ، بنابراین سعی کنید هندوانه را در ظرف نگه دارید تا حد امکان یک تا دو روز وقت بگذارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد