هویج یکی از پرمصرف ترین سبزیجات در پخت و پز است و تقریباً در همه غذاها استفاده می شود. اگر شما هم می خواهید برای مدت طولانی هویج تازه و تازه در خانه خود داشته باشید ، ما ۴ راه ارائه می دهیم.
یکی از بهترین روشهای ذخیره هویج ، ریختن آنها در کمی ماسه است. در زمستان می توانید ظرفی حاوی ماسه تهیه کنید ، هویج زیر ماسه بگذارید و در صورت نیاز آن را انتخاب و بخورید. با این روش می توانید حدود ۵ تا ۶ ماه آنها را تازه و تازه نگه دارید ، همانطور که تازه از مزرعه برگشته اند. این مکان باید خنک و خشک باشد.
اگر باغبان هستید ، می توانید هویج را در خاک بریزید و وقتی خاک خیلی سرد نیست ، چندین عدد از آنها را خارج کرده و استفاده کنید. خوبی این روش این است که بسیاری از هویج ها دوباره رشد می کنند. اگر چنین قصدی دارید ، حتماً هویج های کوچک و حتی الامکان با ساقه های سبز بخرید. در این روش ها هویج باید کاملاً دفن شود.
پس از خرید هویج تازه و کوچک ، می توان آنها را برای حدود ۴ تا ۵ روز تازه نگه داشت ، قسمتهای سبز را جدا کرد و پوست آنرا جدا کرد ، برش زد و در یک ظرف دربسته قرار داد. هویج را در کنار سایر سبزیجات و میوه ها قرار ندهید تا گاز اتیلن آزاد شده از میوه هویج را سیاه نکند.
سیر به عنوان یک گیاه علفی شناخته می شود ، اما در واقع سیر یک گیاه سیر خوراکی است که دارای طعم خاص و قوی ، نزدیک به طعم پیاز خوراکی است. از سیر برای پخت غذاهای مختلف و گاه برای اهداف دارویی استفاده می شود. می توانید سیر تازه را از فروشگاه های مواد غذایی محلی یا باغ خود بخرید و اگر می دانید چگونه سیر را به درستی نگهداری کنید ، می توانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
نحوه نگهداری تازه سیر ، نحوه تازه نگه داشتن سیر
هرچه سیر تازه تر باشد ، ماندگاری آن نیز بیشتر است
۱٫ هنگام خرید ، از تازه بودن سیر اطمینان حاصل کنید ، زیرا هرچه سیر تازه تر باشد ، ماندگاری آن نیز بیشتر است.
۲٫ پیاز سیر باید دارای یک کاغذ بسته بندی خشک باشد و هیچ جوانه ای روی آن نباشد. گیاهان سیر نرم نشان می دهد که سیر بیش از حد رسیده است و شما نمی توانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
۳٫ از خرید سیر یا سیرهای چروکیده که در یخچال های فروشگاهی نگهداری می شود خودداری کنید.
۴٫ قبل از نگهداری اجازه دهید که حبه سیر خشک شود. خشک کردن سیر قبل از نگهداری باعث می شود طعم شدیدتر و غلیظ تری داشته باشد.
۵٫ گیاه را سیر تازه بشویید و آن را به مدت یک هفته در یک مکان تاریک و بدون رطوبت خشک کنید ، می توانید آن را به ساقه آویزان کنید تا سیر خشک شود.
۶٫ سیر باید در دمای اتاق نگهداری شود. بسیاری از مردم فکر می کنند که سیر باید در یخچال نگهداری شود ، اما این اشتباه است زیرا بهتر است سیر را در دمای اتاق سرد حدود ۶۰ درجه فارنهایت (۱۶ درجه سانتیگراد) نگهداری کنیم.
۷٫ نگه داشتن سیر به صورت یخ زده یا یخ زده فکر بدی است زیرا سیر را خراب می کند. خنک شدن سیر رطوبت آن را افزایش داده و باعث رشد و پوسیدگی کپک می شود.
۸٫ اگر سیر تازه خرد شده یا پوست کنده و پوست آنرا گرفته اید ، می توانید آنها را در یک ظرف مناسب در بسته قرار داده و در یخچال قرار دهید ، اما باید در اسرع وقت از آن استفاده کنید.
۹٫ یخ زدن سیر توصیه نمی شود زیرا انجماد باعث تغییر طعم سیر می شود.
۱۰٫ سیر را در یک اتاق با تهویه مناسب نگهداری کنید. نگهداری سیر در مکانی که تهویه خوبی داشته باشد باعث نفس کشیدن سیر می شود و ماندگاری آن را افزایش می دهد.
۱۱٫ سیر را می توان در یک توری سیم یا سبد سیم ، یک کاسه کوچک با سوراخ دریچه یا حتی یک کیسه کاغذی ذخیره کرد.
۱۲٫ حبه های تازه سیر را در کیسه های پلاستیکی یا ظروف بسته قرار ندهید ، زیرا این امر باعث جوانه زدن کپک یا سیر می شود.
ممکن است قبلاً چندین بار با این وضعیت روبرو شده باشید. چند پیاز یا چند سیر تازه به خانه بیاورید. و یک یا دو هفته بعد به سراغ آنها می روید و می فهمید که یکی دو تا از آنها ریشه دوانده و سبز شده اند. اما حالا با پیاز جوانه زده و سیر چه باید کرد؟
اگر در پیاز و سیر جوانه بزنند ، جوانه ها و ریشه ها کوچک و احتمالاً مفید هستند. فقط آنها را پوست بگیرید ، پیاز یا حبه های سیر را از وسط نصف کرده و جوانه های باقی مانده را خارج کنید. البته باید از کپک زدگی و پوسیدگی آن آگاه باشید ، خصوصاً اگر بیش از یک هفته در یک مکان تاریک و خنک باشد. اگر فقط قسمت کوچکی از آنها پوسیده است ، آن را برداشته و از بقیه آن استفاده کنید. اگر حبه پیاز یا سیر سیاه یا له شده به نظر می رسد ؛ دورش کن
پاسخ تقریباً مثبت است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید خیلی کپک زده یا پوسیده باشد.
توجه: اگر به پیاز و سیر جوانه زده آسیب کمی وارد شود ، می توانید قسمت آسیب دیده را به راحتی از بین ببرید.
حالا شاید بخواهید بدانید که اگر از پیاز یا حبه سیر استفاده می کنیم. آیا سیر یا پیاز بیشتری دریافت خواهیم کرد؟ برای پیاز باید بگویم متاسفانه نه ، اما شاید برای سیر. پیاز زیادی هم در سیر و هم در پیاز دریافت می کنید که به نظر من بسیار خوشمزه است. این امر کاشت پیاز یا حبه سیر را ارزشمند می کند.
پیازهای جوانه زده سالم را در گلدانهای 8-12 اینچی بکارید. هر کدام در ظروف جداگانه. به یاد داشته باشید که قسمت های کپک زده ، پوسیده و آسیب دیده را قبل از کاشت از بین ببرید و مراقب ریشه ها و مرکز رشد باشید.
ذخیره پیاز جوانه زده و سیر ، سیر جوانه زده و پیاز
پیازهای جوانه زده سالم را در ظروف 8-12 اینچی بکارید