سیر به عنوان یک گیاه علفی شناخته می شود ، اما در واقع سیر یک گیاه سیر خوراکی است که دارای طعم خاص و قوی ، نزدیک به طعم پیاز خوراکی است. از سیر برای پخت غذاهای مختلف و گاه برای اهداف دارویی استفاده می شود. می توانید سیر تازه را از فروشگاه های مواد غذایی محلی یا باغ خود بخرید و اگر می دانید چگونه سیر را به درستی نگهداری کنید ، می توانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
نحوه نگهداری تازه سیر ، نحوه تازه نگه داشتن سیر
هرچه سیر تازه تر باشد ، ماندگاری آن نیز بیشتر است
۱٫ هنگام خرید ، از تازه بودن سیر اطمینان حاصل کنید ، زیرا هرچه سیر تازه تر باشد ، ماندگاری آن نیز بیشتر است.
۲٫ پیاز سیر باید دارای یک کاغذ بسته بندی خشک باشد و هیچ جوانه ای روی آن نباشد. گیاهان سیر نرم نشان می دهد که سیر بیش از حد رسیده است و شما نمی توانید آن را برای مدت طولانی ذخیره کنید.
۳٫ از خرید سیر یا سیرهای چروکیده که در یخچال های فروشگاهی نگهداری می شود خودداری کنید.
۴٫ قبل از نگهداری اجازه دهید که حبه سیر خشک شود. خشک کردن سیر قبل از نگهداری باعث می شود طعم شدیدتر و غلیظ تری داشته باشد.
۵٫ گیاه را سیر تازه بشویید و آن را به مدت یک هفته در یک مکان تاریک و بدون رطوبت خشک کنید ، می توانید آن را به ساقه آویزان کنید تا سیر خشک شود.
۶٫ سیر باید در دمای اتاق نگهداری شود. بسیاری از مردم فکر می کنند که سیر باید در یخچال نگهداری شود ، اما این اشتباه است زیرا بهتر است سیر را در دمای اتاق سرد حدود ۶۰ درجه فارنهایت (۱۶ درجه سانتیگراد) نگهداری کنیم.
۷٫ نگه داشتن سیر به صورت یخ زده یا یخ زده فکر بدی است زیرا سیر را خراب می کند. خنک شدن سیر رطوبت آن را افزایش داده و باعث رشد و پوسیدگی کپک می شود.
۸٫ اگر سیر تازه خرد شده یا پوست کنده و پوست آنرا گرفته اید ، می توانید آنها را در یک ظرف مناسب در بسته قرار داده و در یخچال قرار دهید ، اما باید در اسرع وقت از آن استفاده کنید.
۹٫ یخ زدن سیر توصیه نمی شود زیرا انجماد باعث تغییر طعم سیر می شود.
۱۰٫ سیر را در یک اتاق با تهویه مناسب نگهداری کنید. نگهداری سیر در مکانی که تهویه خوبی داشته باشد باعث نفس کشیدن سیر می شود و ماندگاری آن را افزایش می دهد.
۱۱٫ سیر را می توان در یک توری سیم یا سبد سیم ، یک کاسه کوچک با سوراخ دریچه یا حتی یک کیسه کاغذی ذخیره کرد.
۱۲٫ حبه های تازه سیر را در کیسه های پلاستیکی یا ظروف بسته قرار ندهید ، زیرا این امر باعث جوانه زدن کپک یا سیر می شود.