هویج یکی از پرمصرف ترین سبزیجات در پخت و پز است و تقریباً در همه غذاها استفاده می شود. اگر شما هم می خواهید برای مدت طولانی هویج تازه و تازه در خانه خود داشته باشید ، ما ۴ راه ارائه می دهیم.
یکی از بهترین روشهای ذخیره هویج ، ریختن آنها در کمی ماسه است. در زمستان می توانید ظرفی حاوی ماسه تهیه کنید ، هویج زیر ماسه بگذارید و در صورت نیاز آن را انتخاب و بخورید. با این روش می توانید حدود ۵ تا ۶ ماه آنها را تازه و تازه نگه دارید ، همانطور که تازه از مزرعه برگشته اند. این مکان باید خنک و خشک باشد.
اگر باغبان هستید ، می توانید هویج را در خاک بریزید و وقتی خاک خیلی سرد نیست ، چندین عدد از آنها را خارج کرده و استفاده کنید. خوبی این روش این است که بسیاری از هویج ها دوباره رشد می کنند. اگر چنین قصدی دارید ، حتماً هویج های کوچک و حتی الامکان با ساقه های سبز بخرید. در این روش ها هویج باید کاملاً دفن شود.
پس از خرید هویج تازه و کوچک ، می توان آنها را برای حدود ۴ تا ۵ روز تازه نگه داشت ، قسمتهای سبز را جدا کرد و پوست آنرا جدا کرد ، برش زد و در یک ظرف دربسته قرار داد. هویج را در کنار سایر سبزیجات و میوه ها قرار ندهید تا گاز اتیلن آزاد شده از میوه هویج را سیاه نکند.