لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

از علت و درمان تنبلی تخمدان چه می دانید؟

ناباروری نتیجه تنبلی تخمدان است که اکثر خانم ها از آن رنج می برند. اولین قدم ، یافتن علت اصلی آن است. روش های درمان این مشکل را نیز می توانید در مقالات زیر بدانید.


از علت آن تا درمان تنبلی تخمدان

سلولهای اولیه در تخمدانهای زن وجود دارد که این سلولها به تخمک تبدیل می شوند و اگر این سلولها با اسپرم بارور شوند ، جنین تشکیل می شود ، اما ما می خواهیم نحوه تشکیل تخمک را شرح دهیم. داستان تخمک به شرح زیر آغاز می شود: درون هر مغز انسان غده ای به نام غده هیپوفیز قرار دارد.


درمان تنبلی تخمدان


چگونه می توان تنبلی تخمدان را درمان کرد؟


غده هیپوفیز در ابتدای هر چرخه قاعدگی هورمونی به نام FSH ترشح می کند که باعث رشد تخمدان 9 تا 10 سلول اصلی فقط در تخمدان می شود. تخمدان طبق این دستور سلول ها را انتخاب کرده و شروع می شود. برای رشد. سلول های در حال رشد زودرس رحم را به سمت تولید هورمون های زنانه استروژن و پروژسترون هدایت می کنند. علاوه بر این ، این سلول ها به رحم دستور می دهند تا برای رسیدن تخمک و بارداری احتمالی آماده شود. رحم از این دستور پیروی می کند و با ایجاد دیواره های بیشتر با مویرگهای نازک شروع به رشد و آماده سازی می کند.


غده هیپوفیز بین 12 تا 16 روز پس از آخرین قاعدگی دستور تولید هورمونی به نام LH را می دهد. این هورمون همچنین به تخمدان ها دستور می دهد بزرگترین و آماده ترین سلول تخمک گذاری را در رحم آزاد کنند و سلولهای دیگری که ظرف یک ماه برای حمایت از تخمک آماده می کنند ، همچنان هورمون پروژسترون را تولید می کنند تا در صورت رشد جنین بتواند زنده بماند. داخل رحم در صورت تشکیل جنین و بارداری ، جسم زرد با آزاد سازی هورمون پروژسترون در دیواره رحم برای مدتی به کار خود ادامه می دهد و در نتیجه جنین حفظ می شود. اگر باردار نیستید ، غده هیپوفیز دستور تولید مجدد FSH را صادر می کند. سلول های قدیمی از بین رفته و تخمدان دوباره شروع به رشد سلول های جدید می کند و این مراحل از بلوغ تا یائسگی ادامه دارد.


تنبلی تخمدان


دلایل تنبلی تخمدان چیست؟


دلایل تنبلی تخمدان

از جمله عواملی که در چرخه هیپوفیز - تخمدان و رحم تداخل ایجاد می کنند:


1) اضافه وزن و چاقی می تواند باعث افزایش استروژن و هورمون های مردانه شود.


2) عوامل ژنتیکی


3) استرس و اضطراب ذهنی


4) مشکلات دیابت و هورمون انسولین


5) بیماری های تیروئید


6) مشکلات غده فوق کلیه


7) تومورهای مغزی


8) بیماریهای عفونی و میکروبی لگن و رحم


برخی از داروها با پروژسترون و هورمون ها به دلایل شناخته شده و ناشناخته می توانند عملکرد مناسب تخمدان را مختل کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد