لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

لوزم آرایشی

معرفی لوازم آرایشی بروز

چطور قارچ را برای مدت طولانی نگهداری کنیم؟

قارچ یکی از موادی است که ذخیره آن نسبت به سایر مواد غذایی بسیار دشوارتر است. اگر چند روز قارچ را در یخچال یا فریزر قرار دهید ، سیاه می شود.

 

روش های مختلفی برای نگهداری قارچ وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه ای را که مدت طولانی خریداری کرده اید نگه دارید ، ادامه مطلب را بخوانید.

 

وجود مقادیر زیاد آب و پروتئین در قارچ فساد این ماده غذایی ارزشمند را تضمین می کند و نگهداری آن را دشوار می کند. قارچ تازه را نمی توان بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه نگهداری کرد ، اما اگر در دمای ۴ درجه نگهداری شود ، به مدت یک هفته سالم می ماند. در هوای گرم تابستان ، ماندگاری قارچ حتی کمتر است و پس از حدود ۲۴ ساعت دچار تبخیر شدید و زردی بیش از حد می شود.

 

روش های نگهداری قارچ برای مدت زمان طولانی

روش های مختلفی برای ذخیره قارچ در تعداد و حجم زیاد وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه ای را که مدت طولانی خریداری کرده اید نگهداری کنید ، می توانید تا زمانی که می خواهید از آنها استفاده کنید ، می توانید از یکی از روش های پیشنهادی ما استفاده کنید.

 

قارچ ها را با جوشاندن آنها در آب و آبلیمو حفظ کنید

برای نگهداری طولانی مدت قارچ های خوراکی ، ابتدا آنها را به اندازه لازم برش داده و بشویید. سپس قابلمه (قابلمه) حاوی آب را روی اجاق گاز قرار دهید و پس از کمی جوش آمدن ، آبلیمو را به آن اضافه کنید.

 

قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم ، در ظرف در حال جوش ریخته و کمی هم بزنید تا زیر و روی آن به طور یکنواخت بپزد.

 

بعد از یک دقیقه قارچ ها را آبکش کرده و داخل آب سردی که از قبل آماده کرده ایم بریزید و بعد از خنک شدن مجدداً آن را آبکش کرده و در فریزر قرار دهید.

 

قارچ ها را بپزید

برای این کار ابتدا قارچ ها را به هر اندازه و شکلی که دوست دارید برش دهید و سپس در روغن زیتون یا روغن گردو یا کره سرخ کنید. فقط کافی است قارچ ها را کمی سرخ کنید و از پخت کامل آنها خودداری کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد