قارچ یکی از موادی است که ذخیره آن نسبت به سایر مواد غذایی بسیار دشوارتر است. اگر چند روز قارچ را در یخچال یا فریزر قرار دهید ، سیاه می شود.
روش های مختلفی برای نگهداری قارچ وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه ای را که مدت طولانی خریداری کرده اید نگه دارید ، ادامه مطلب را بخوانید.
وجود مقادیر زیاد آب و پروتئین در قارچ فساد این ماده غذایی ارزشمند را تضمین می کند و نگهداری آن را دشوار می کند. قارچ تازه را نمی توان بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه نگهداری کرد ، اما اگر در دمای ۴ درجه نگهداری شود ، به مدت یک هفته سالم می ماند. در هوای گرم تابستان ، ماندگاری قارچ حتی کمتر است و پس از حدود ۲۴ ساعت دچار تبخیر شدید و زردی بیش از حد می شود.
روش های مختلفی برای ذخیره قارچ در تعداد و حجم زیاد وجود دارد. اگر می خواهید قارچ های تازه ای را که مدت طولانی خریداری کرده اید نگهداری کنید ، می توانید تا زمانی که می خواهید از آنها استفاده کنید ، می توانید از یکی از روش های پیشنهادی ما استفاده کنید.
برای نگهداری طولانی مدت قارچ های خوراکی ، ابتدا آنها را به اندازه لازم برش داده و بشویید. سپس قابلمه (قابلمه) حاوی آب را روی اجاق گاز قرار دهید و پس از کمی جوش آمدن ، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم ، در ظرف در حال جوش ریخته و کمی هم بزنید تا زیر و روی آن به طور یکنواخت بپزد.
بعد از یک دقیقه قارچ ها را آبکش کرده و داخل آب سردی که از قبل آماده کرده ایم بریزید و بعد از خنک شدن مجدداً آن را آبکش کرده و در فریزر قرار دهید.
برای این کار ابتدا قارچ ها را به هر اندازه و شکلی که دوست دارید برش دهید و سپس در روغن زیتون یا روغن گردو یا کره سرخ کنید. فقط کافی است قارچ ها را کمی سرخ کنید و از پخت کامل آنها خودداری کنید.