ممکن است قبلاً چندین بار با این وضعیت روبرو شده باشید. چند پیاز یا چند سیر تازه به خانه بیاورید. و یک یا دو هفته بعد به سراغ آنها می روید و می فهمید که یکی دو تا از آنها ریشه دوانده و سبز شده اند. اما حالا با پیاز جوانه زده و سیر چه باید کرد؟
اگر در پیاز و سیر جوانه بزنند ، جوانه ها و ریشه ها کوچک و احتمالاً مفید هستند. فقط آنها را پوست بگیرید ، پیاز یا حبه های سیر را از وسط نصف کرده و جوانه های باقی مانده را خارج کنید. البته باید از کپک زدگی و پوسیدگی آن آگاه باشید ، خصوصاً اگر بیش از یک هفته در یک مکان تاریک و خنک باشد. اگر فقط قسمت کوچکی از آنها پوسیده است ، آن را برداشته و از بقیه آن استفاده کنید. اگر حبه پیاز یا سیر سیاه یا له شده به نظر می رسد ؛ دورش کن
پاسخ تقریباً مثبت است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید خیلی کپک زده یا پوسیده باشد.
توجه: اگر به پیاز و سیر جوانه زده آسیب کمی وارد شود ، می توانید قسمت آسیب دیده را به راحتی از بین ببرید.
حالا شاید بخواهید بدانید که اگر از پیاز یا حبه سیر استفاده می کنیم. آیا سیر یا پیاز بیشتری دریافت خواهیم کرد؟ برای پیاز باید بگویم متاسفانه نه ، اما شاید برای سیر. پیاز زیادی هم در سیر و هم در پیاز دریافت می کنید که به نظر من بسیار خوشمزه است. این امر کاشت پیاز یا حبه سیر را ارزشمند می کند.
پیازهای جوانه زده سالم را در گلدانهای 8-12 اینچی بکارید. هر کدام در ظروف جداگانه. به یاد داشته باشید که قسمت های کپک زده ، پوسیده و آسیب دیده را قبل از کاشت از بین ببرید و مراقب ریشه ها و مرکز رشد باشید.
ذخیره پیاز جوانه زده و سیر ، سیر جوانه زده و پیاز
پیازهای جوانه زده سالم را در ظروف 8-12 اینچی بکارید